SOCIALE MEDIER

Sociale Medier

Har din virksomhed profiler på f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn m.m. – og er det svært at finde indhold, og er det blevet uoverskueligt at få dem opdateret? Måske har I slet ingen profiler og ønsker at være med og dermed øge opmærksomheden omkring virksomheden, og mulighed for at medvirke i debatter, få feedback fra kunder og forhåbentlig mange følgere.

De sociale medier bliver brugt flittigt, og det er ikke mindst der dine kunder befinder sig. Så er du interesseret i, at få nærmere indsigt i dine kunder og har du lyst og mod til at få feed back, så er det her det foregår.

De fleste Sociale medier giver dig også mulighed for at annoncere og nå direkte ud til din målgruppe. Der kan oprettes annoncer, video og events via facebook og Instagram, der stadig er billigere end Google Ads. Du kan selv opsætte dine specifikke målgrupper i Facebook og Instagram, så du rammer dem du ønsker. Snart vil du kunne oprette et produktkatalog fra produkterne fra din webshop, hvor du vil kunne sælge dine produkter direkte inde på Instagram,  spændende tiltag …

Har I brug for en ekstra hånd/ny medarbejder til at styre jeres Sociale profiler og ikke mindst  få lavet en Social medie strategi, så kontakt mig gerne for en uforpligtende snak.